22-24 Kasım 8. Kent Araştırmaları Kongresi Sunuşu

8.Kent Araştırmaları Kongresi; Kent Araştırmaları Enstitüsü, İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı, Tepav, TOBB Üniversitesi ve İdealKent Dergisi iş birliği ile 22-24 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyetin 100. Yılında Kent “İkinci Yüzyılına Giren Cumhuriyetin Yerleşmeler Konusundaki Yeni İddiaları Neler Olabilir?” temasında kurgulanan kongreye üniversitemizden Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı sayın Dr. Öğr. Üyesi Dilcu Gönül ve Arş. gör. Fatma Gönüllü “Planlamada Katılım ve Aidiyet İlişkisi: Kentlerin “Yer” Kimliğinin Yeniden İnşası” isimli çalışmayla katılım göstermişlerdir. Sunulan çalışma Bölüm Başkanı Dr. Öğretim üyesi Dilcu Gönül yürütücülüğündeki BAP destekli projenin ön bulguları ve mekânsal analiz bulgularını içermektedir.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, Çarşamba