2023 Rsa Annual Conference Transforming Regions: Policies and Planning for People and Places Konferans Sunumu

2023 RSA Annual Conference; Transforming Regions: Policies and Planning for People and Places Konferans sunumu 14 – 17 Haziran 2023 tarihinde Ljubljana, Slovenya’da gerçekleşmiştir.

University of Ljubljana- School of Economics and Business ve The Slovenian Ministry of Cohesion and Regional Development iş birliği ile gerçekleştirilen konferans University of Ljubljana- School of Economics and Business bölümünde gerçekleştirilmiştir.

Dr. Öğretim Üyesi Dilcu Gönül’ün yürütücü, Arş. Gör. Fatma Gönüllü’nün araştırmacı olarak yer aldığı BAP projesinin ön bulguları “A Critical Inquiry of Participatory and Inclusive Urban Policy Development through Community and Place Attachment: The Case of an Authentic City” isimli çalışma ile sunulmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, Çarşamba